Sensuele filmscène met Megan Fox en Amanda Seyfried wordt nu op handen gedragen

'Jennifer's Body' wordt beschouwd als een cultfilm met opvallende seksscènes en een sterke chemie tussen Amanda Seyfried en Megan Fox.


Jennifer's Body is zo'n film die qua omzet tegenviel, maar verder goed bekeken wordt. Dat komt waarschijnlijk omdat de film uit 2009 shockerend en amusant tegelijk is. Bovendien is de chemie tussen Amanda Seyfried en Megan Fox overduidelijk aanwezig.

Amanda Seyfried is een veelzijdige actrice en bereid tot het uiterste te gaan. Seksscènes vindt ze zelfs prachtig. En alhoewel de vrijpartij met Megan haar eerst nerveus maakte, verliep die prima. Die lesbische scène is een van de populairste in de filmindustrie.

Mijn meest favoriete film
Amanda zei over de komische horrorfilm: "Jennifer's Body is mijn meest favoriete film. Ik kan niet geloven dat mensen mij en Megan niet hebben willen zien vrijen. De close-up van de tongzoen is extreem en die hele scène is erg sexy en mooi."

Kennelijk was de marketing van Jennifer's Body niet goed en werd het niet verkocht als een film voor vrouwen en gemaakt door vrouwen. Ook had de film concurrentie met andere films. Toch heeft het alsnog een cultstatus verkregen.

Seksscènes zijn geweldig
Amanda zei trouwens over intimiteit op de set: "Seksscènes zijn geweldig. Veel van mijn collega's zijn sexy mannen van mijn leeftijd, dus waarom niet? Ik weiger te doen alsof dat niet leuk is voor mij."

Meer over Amanda en die bijzondere film staat hier in het artikel van Fandomwire. In de onderstaande YouTube-video van Amanda Seyfried vertelt zij meer over de film.NieuwsFilm

meest populair