Deze scène in 'The Batman' gaf vervolg aan aanpak in 'The Dark Knight'

Deze scène in 'The Batman' gaf vervolg aan aanpak in 'The Dark Knight'

Matt Reeves vertelt meer over Paul Dano in zijn rol als The Riddler.

The Batman en The Dark Knight hebben - buiten Batman natuurlijk - enorm veel overeenkomsten. De nieuwste film over de held neemt het acteren heel serieus en déze scène laat volgens regisseur Matt Reeves duidelijk zien waarom!

The Dark Knight zit vol met method acting; een manier waarop acteurs volledig in hun rol zitten. Volgens regisseur Matt Reeves gebeurde hetzelfde met Paul Dano in The Batman.

Paul Dano
Dano speelt The Riddler in The Batman en het wordt gezien als een van de beste versies van het personage ooit. Dat heeft hij niet zonder hard werken bereikt...

In een interview met The Guardian vertelt Reeves dat er zo'n 'zeventig of tachtig opnames' zijn gemaakt van de scène waarin de ondervraging met The Riddler centraal staat - wellicht een van de belangrijkste delen uit de film.

Verrassend
"Paul houdt ervan om veel opnames te maken, net als ik", laat Reeves weten. "We hebben twee dagen besteed aan de slotscène tussen hem en Robert Pattinson als Batman. We moeten gemakkelijk zeventig of tachtig opnames hebben gemaakt."



Dano was in ieder geval hartstikke toegewijd: "Paul houdt van ontdekken. Hij is obsessief op die manier. (...) Hij deed altijd iets verrassends."

NieuwsFilm

meest populair