Stevige misdaadfilm maakt van Aaron Eckhart een kooivechter: 'Rumble Through the Dark'

Stevige misdaadfilm maakt van Aaron Eckhart een kooivechter: 'Rumble Through the Dark'

In deze thriller zien we een andere kant van de succesvolle acteur!

Er staat een epische thriller met topacteur Aaron Eckhart te wachten. In Rumble Through the Dark kruipt hij in de huid van een kooivechter en de eerste beelden beloven al heel veel goeds!

We kennen Aaron Eckhart uit veel grote titels zoals Olympus Has Fallen en meer recentelijk nog Midway. Misschien is hij wel het meest bekend van zijn rol als Harvey Dent in Christopher Nolans The Dark Knight.

Samen met Bella Thorne
Binnenkort is Eckhart samen met Bella Thorne te zien in de gloednieuwe thriller Rumble Through the Dark. Deze film is geregisseerd door Graham en Parker Philips en is gebaseerd op het boek The Fighter van Michael Farris Smith.

In Rumble Through the Dark doet Jack Boucher er alles aan om schulden af te betalen. In Mississippi moet hij geld bij elkaar zien te krijgen om zijn ouderlijk huis te redden. Er staat hartstikke veel op het spel.

Eerste beelden
De film bevat niet alleen een aantal grote namen uit het vak, maar is ook geproduceerd door de makers achter Dallas Buyers Club: de geprezen film met Matthew McConaughey in de hoofdrol. De trailer van Rumble Through the Dark zijn inmiddels gedeeld:



We moeten nog even geduld hebben tot we de nieuwe thriller mogen bewonderen. Rumble Through the Dark is vanaf 3 november in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair