4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Hereditary (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Toni Collette, Milly Shapiro, Alex Wolff, e.a. | Te zien op: Videoland
Kunstenares Annie Graham en haar gezin hadden geen sterke band met haar overleden moeder. Alleen dochter Charlie heeft het moeilijk met haar oma's dood. Na een tragische gebeurtenis, komt het gezin steeds meer onder invloed te staan van kwade krachten. Annie zoekt naar antwoorden en probeert samen met haar gezin te ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen te wachten staat.



The Invisible Man (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play / Pathé Thuis
Enkele weken nadat Cecilia is gevlucht uit de villa van haar gewelddadige, manipulatieve vriend Adrian, ontvangt ze het bericht dat hij zelfmoord heeft gepleegd en haar een groot geldbedrag achter heeft gelaten. Cecilia krijgt echter al snel het vermoeden dat Adrian zijn dood in scène heeft gezet en na een reeks bizarre gebeurtenissen weet ze het zeker dat ze wordt gestalkt door haar onzichtbare partner. Maar iedereen verklaart haar voor gek.



Jack Reacher (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, e.a. | Te zien op: Netflix
Nadat een sluipschutter vijf mensen doodschiet, denkt de politie al snel de dader te hebben opgepakt. De verdachte, James Barr, weigert echter te praten en draagt zijn advocaat op om de hulp van ex-militair Jack Reacher in te roepen. Op die manier begint een buitengewone zoektocht naar de waarheid, waarbij Reacher stuit op een duister complot. Ook komt hij tegenover een onverwachte vijand te staan met een bijzonder talent voor geweld.



Parasite (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bong Joon-ho | Cast: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, e.a. | Te zien op: CineMember
Het gezin Kim verkeert in geldnood en leeft in een krappe woning. Nadat de zoons des huizes het aanbod krijgt om te gaan werken voor de rijke familie Parks, raken de andere gezinsleden bijzonder gefascineerd door deze familie. Met slim bedrog weet het volledige gezin Kim het leven van de familie Parks binnen te dringen.



NieuwsFilm

meest populair