De ijzingwekkende Netflix Original geeft heel wat kijkers de rillingen

De ijzingwekkende Netflix Original geeft heel wat kijkers de rillingen

The Nun II draaide in de bioscoop, deze staat op Netflix: welke is beter?

Mocht je recent in de bioscoop hebben genoten van de horrorfilm The Nun II, dan is de nieuwste Netflix Original misschien ook iets voor jou. In de Netflix Top 10 staat nu de film Hermana Muerte op een zevende plaats.

Het Spaanse Hermana Muerte alias Sister Death komt van regisseur Paco Plaza, bekend van de [REC]-films, en Netflix omschrijft de film met woorden als "ijzingwekkend" en "spoken". De hoofdrollen worden vervuld door onder andere Aria Bedmar, Almudena Amor en Maru Valdivielso.

Redelijke ontvangst
De horrorfilm staat er op de Tomatometer van Rotten Tomatoes netjes bij, met 78 procent na negen recensies. De publieksscore is met 90 procent zelfs wat hoger, al zijn er nog maar weinig stemmen.

FilmTotaal-recensent Terence Shea kwam tot 3,5 ster en concludeerde: "Deze griezelfilm met nonnen zal heel wat minder aandacht krijgen dan die ene die onlangs de kassa's aan de bioscoop liet kraken. Erg jammer, want deze is beter. Minder goedkoop effectbejag, meer inhoud."

Nu op Netflix
Wil je Hermana Muerte graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Narcisa wordt na een miraculeuze kindertijd novice en gaat lesgeven aan meisjes in een voormalig klooster waar iets onheilspellends rondwaart.

NieuwsFilm

meest populair