4 keigave actiefilms om vanavond te kijken

4 keigave actiefilms om vanavond te kijken

Liefhebbers van het actiegenre opgelet: dit zijn leuke actiefilms voor vanavond.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Gray Man (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Te zien op: Netflix
Courty Gentry wordt in de gevangenis gerekruteerd door de CIA. Hij blijkt een begaafd sluipschutter en wordt ingezet om aantal dodelijke opdrachten uit te voeren. Hij wordt echter dwarsgezeten door ene Lloyd Hansen, een onberekenbare eenling. Gelukkig is Dani Miranda, eveneens een agente, daar om hem te helpen.



Train to Busan (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sang-ho Yeon | Cast: Yoo Gong, Soo-an Kim, Yu-mi Jeong, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play / iTunes
Zakenman Seok-woo, die behoorlijk aan zijn werk verslaafd is, moet zijn dochtertje Su-an naar haar moeder in Busan brengen. Daarvoor pakken de twee de hogesnelheidstrein vanuit Seoul. Tegelijk breekt er een virus uit dat mensen in zombies verandert. Net voor vertrek stapt er een geïnfecteerd meisje in. Zij verandert al snel in een zombie en valt iemand aan, waardoor ook in de trein niemand meer veilig is.



Free Guy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a. | Te zien op: Disney+
De altijd vrolijke Guy werkt voor een bank in een wereld van een videogame. Iedere dag proberen de spelers van dat spel hem te beroven. Op een dag heeft hij er genoeg van. Guy komt in verzet tegen zijn programmeurs en besluit hij de held van zijn eigen verhaal te worden. Dat blijkt echter lastiger te zijn dan gedacht, want de programmeurs beginnen terug te vechten.



The 355 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon Kinberg | Cast: Jessica Chastain, Penélope Cruz, Bingbing Fan, e.a. | Te zien op: Prime Video
Wanneer een geheim wapen in verkeerde handen valt, wordt CIA-agent Mace op de zaak gezet om een ramp te voorkomen. Tijdens haar onderzoek wordt ze echter de pas afgesneden door een aantal door rivaliserende agenten: de Duitse Marie, Britse Khadijah en Colombiaanse Graciela. De vrouwen komen er uiteindelijk achter dat er maar één oplossing is om de wereld te redden: samenwerken. Ondertussen wordt het viertal gevolgd door de mysterieuze Lin Mi Sheng.



NieuwsFilm

meest populair