Deze verwijderde scène uit 'The Wolverine' is misschien wel de beste 'deleted scene' ooit

Deze verwijderde scène uit 'The Wolverine' is misschien wel de beste 'deleted scene' ooit

Hugh Jackman zal opnieuw zijn rol opnemen als Wolverine in Deadpool 3.

In het derde deel van Deadpool zal Hugh Jackman opnieuw te zien zijn als de legendarische Logan oftewel Wolverine. De Australische acteur mocht de superheld voor het eerst spelen in de eerste X-Menfilm in 2000. Sindsdien kwamen er acht films uit waarin hij Logan speelde en één ervan is The Wolverine uit 2013. Daarin is een scène verwijderd die de film misschien nog leuker zou gemaakt hebben.

Wolverine wordt nog steeds gezien als één van de populairste superhelden in de Marvel- en X-Menwereld. Het is ook één van de toprollen die Jackman heeft gespeeld. The Wolverine is geregisseerd door James Mangold die ook Logan heeft geregisseerd en de recentste Indiana Jones-film Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Verhaal
In The Wolverine, die zich hoofdzakelijk in Japan afspeelt, volgen we Logan die tegenover zijn ultieme vijand komt te staan in een gevecht op leven en dood. Dit zal hem voor altijd veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en worden zijn fysieke en emotionele grenzen op de proef gesteld. Daarbij zullen zijn klauwen kruisen met Samoeraistaal.

Het is een film vol ninja's, yakuza en mutanten en met heel wat actie. De film speelt zich af na X-Men: The Last Stand, dus is het wel een goed idee om eerst deze film te bekijken voordat je aan The Wolverine begint.

Verwijderde scène
In The Wolverine werd een hele leuke scène verwijderd die de film misschien wel nog toffer kon gemaakt hebben. In die scène krijgen we eindelijk het originele superheldenkostuum van Wolverine te zien die hij vaak in de comics van Marvel draagt.


Het is een korte scène die aan het einde van de film zou geweest zijn. Daarin krijgt Logan een doos cadeau met daarin het geel-zwarte kostuum. Hij zal dit kostuum nooit gedragen hebben in de film, maar het is wel een leuke teaser naar een volgende film waarin hij het misschien wel zou kunnen dragen.

Deadpool 3
Doordat deze scène werd verwijderd uit de film, hebben we het originele kostuum van Wolverine nog niet kunnen zien. Maar niet getreurd, want in Deadpool 3 zullen we Wolverine eindelijk in zijn originele kostuum zien, als we de eerste beelden van de film mogen geloven.


Deadpool 3, met ]Ryan Reynolds die terugkeert als Deadpool, komt normaal gezien volgend jaar uit. Terwijl we wachten op deze nieuwe Deadpool-film kan je steeds de X-Men-films waaronder The Wolverine bekijken op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair