'John Wick: Part 5' wordt als een "compleet nieuw boek"

'John Wick: Part 5' wordt als een "compleet nieuw boek"

Chapter 4 betekent volgens een producent van de reeks niet het einde van de franchise!

Het vierde deel van John Wick leek toch echt het einde te betekenen voor Keanu Reeves' personage, maar een vijfde deel uit de actiereeks zou nog kunnen komen. Producent Basil Iwanyk vertelt meer over de toekomst van de franchise.

Wie John Wick: Chapter 4 heeft gezien, weet dat het niet goed afloopt voor John Wick. Maar of dit betekent dat hij écht voorgoed 'dood' is?

'Mooi einde'
Volgens producent Basil Iwanyk zit er nog wel degelijk toekomst in de actiereeks. We hebben nu natuurlijk ook al de spin-off The Continental en de aankomende spin-off Ballerina.

"Ik hou van het einde van het vierde deel", vertelt Iwanyk in een interview met Screen Rant. "Want als er geen nieuw deel meer komt, is het een mooi einde."

Nieuw boek
Maar volgens de producent komt er zeker een vijfde deel aan: "Als er een nieuw deel van John Wick komt, wat ik wel geloof, wat we nog niet weten, maar ik wel echt geloof, dan zou het echt een compleet nieuw boek zijn."



"Als deze delen echt hoofdstukken waren, moet je de schuld geven aan de metafoor. De volgende John Wick zal een nieuw boek worden. Het zal echt niet slechts zes maanden plaatsvinden na John Wick 4", sluit de producent af.

NieuwsFilm

meest populair