De rol van Harrison Ford in Marvels 'Thunderbolts' is een schok voor David Harbour

De rol van Harrison Ford in Marvels 'Thunderbolts' is een schok voor David Harbour

De acteur wist niet dat de betrokkenheid van zijn medespeler al bekend was gemaakt.

Harrison Ford komt naar het Marvel Cinematic Universe. Dat is oud nieuws. Al meer dan een jaar weten we dat de acteur een rol zal spelen in Thunderbolts, maar blijkbaar had niemand dit aan medespeler David Harbour laten weten.

Harbour, die zijn rol als Red Guardian uit Black Widow opnieuw vertolkt in Thunderbolts, was op een evenement aanwezig waar hij sprak over het maken van de film.

Niks willen prijsgeven
Toen hij een vraag kreeg over Ford, die de rol van Thaddeus "Thunderbolt" Ross zal overnemen in de film, zei Harbour dat hij daar niks over kwijt wil. "Ik denk niet dat hij is aangekondigd," zei hij stellig. Op het nieuws dat dit wel zo is, reageerde hij verbaasd.

"Oh, het is al aangekondigd? Hebben we hier al met Kevin Feige over gepraat? Huh, dan zal ik het nieuwe script maar eens moeten lezen, niet waar?" Harbour wou verder niets kwijt over Ford, maar gaf wel aan te willen praten over zijn andere medespelers zoals Florence Pugh en Sebastian Stan.

De geheimen van Marvel
Marvel Studios staat bekend om zijn geheimzinnigheid, dus het is niet zo gek dat David Harbour niets wil prijsgeven. Eerder zijn acteurs als Mark Ruffalo en Tom Holland al in opspraak gekomen omdat ze per ongeluk verhaaldetails van hun films hadden verklapt. En dat vond Marvel niet zo leuk.


In dit geval is er echter niks aan de hand. We weten dus al lang dat Ford in de film gaat spelen: dit doet hij om de acteur William Hurt (Black Widow, The Incredible Hulk) te vervangen, die in 2022 aan kanker overleed.

Nieuwe releasedatum
Vrijdag werd bekend gemaakt dat enkele Marvel-films die gepland stonden voor 2024, nu pas het jaar daarop uit zullen komen. Zo ook Thunderbolts: de team-upfilm zou eerst in december 2024 in de zalen verschijnen, nu is dat op 25 juli 2025.

NieuwsFilm

meest populair