'Terminator 2', 'Madame Web' en 'Avatar: The Last Airbender': Dit wil je niet missen!

'Terminator 2', 'Madame Web' en 'Avatar: The Last Airbender': Dit wil je niet missen!

We geven een blik op Madame Web, Inside Out2 en The Last Airbender.

FilmTotaal is onlangs gestart met het bijhouden van een YouTube-account met allerlei video's die met films te maken hebben. We focussen ons naast de meest opvallende trailers eerst op verwijderde scènes.

Op ons kanaal vind je ook interviews van FilmTotaal zelf en breiden we rustig aan uit met grappige en opvallende video's van bijvoorbeeld achter de schermen of de rode loper. Hieronder de meest opvallende nieuwe video's van afgelopen week.

Nieuwe Spider-Man film
Gisteren verscheen de trailer voor de volgende film in Sony's Spider-Man Universe. Dit is Madame Web die in februari in de bioscoop moet verschijnen. Lees hier meer.


Compleet ander einde Terminator 2
We plaatsten het alternatieve einde waarin Sarah vertelt dat ze Judgement Day hebben gestopt en dat ze John heeft zien opgroeien. We zien een oudere Sarah en John die nu de vader is van een meisje. Lees hier meer.


Inside Out 2 alias BinnensteBuiten 2
Pixar komt met Inside Out 2 met een boel nieuwe emoties. De trailer werd wereldwijd enorm veel bekeken. De nieuwste Pixar-animatiefilm verschijnt in de zomer van 2024. Lees hier meer.


The Last Airbender
Geen film, wel een serie. Met veel andere filmliefhebbers en fans van de franchise hopen we natuurlijk dat deze korte metten maakt met de filmversie uit 2010. Lees hier meer.


Mis niets!
Naast bovenstaande video's plaatsten we onder andere trailers voor de Netflix-films Rebel Moon en Damsel, de bioscoopfilm Garfield en hebben we ook nog een gave verwijderde scène uit Aliens.





NieuwsFilm

meest populair