3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van gave superheldenfilm tot spannende mysterieprent: dit zijn onze filmtips voor vanavond.


Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Flash (2023)
Regie: Andy Muschietti | Cast: Ezra Miller, Michael Keaton, Sasha Calle, e.a. | Te zien op: HBO Max
Barry Allen alias The Flash wil de moord op zijn moeder voorkomen door op hoge snelheid terug in de reizen. Met deze actie rommelt hij echter zodanig met de tijdlijn dat hij in een ander universum belandt. Daar ontmoet hij een oudere Bruce Wayne alias Batman die met pensioen is en een Supergirl in plaats van Superman. Samen nemen zij het op tegen meerdere vijanden. Ondertussen blijft The Flash de hoop houden zijn missie te volbrengen.Do Revenge (2022)
Regie: Jennifer Kaytin Robinson | Camila Mendes, Maya Hawke, Austin Abrams, e.a. | Te zien op: Netflix
De populaire en knappe Drea schaamt zich kapot wanneer een intieme video die alleen bedoeld was voor haar vriendje uitlekt. Ze wordt onttroond op de chique privéschool waar ze op zit en sluit een geheime deal met Eleanor, een bescheiden nieuwe leerling over wie de nodige roddels verspreid worden, om wraak te nemen op elkaars vijanden.Murder on the Orient Express (2017)
Regie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Daisy Ridley, Johnny Depp, e.a. | Te zien op: Disney+
Aan boord van de Orient Express, een zeer luxueuze trein, bevinden zich dertien passagiers. Wanneer een van hen wordt vermoord, slaat de paniek toe. Gelukkig is ook niemand minder dan Hercule Poirot aan boord. Deze briljante, besnorde detective offert zijn vakantie op om de zaak te onderzoeken. Al snel heeft hij door dat dit moordmysterie meer valstrikken kent dan gedacht.NieuwsFilm

meest populair