James Gunn verwelkomt deze actrice als slechterik in 'Superman: Legacy'

James Gunn verwelkomt deze actrice als slechterik in 'Superman: Legacy'

Het lijkt erop dat Superman het zal moeten opnemen tegen een heel team.

We wisten al dat David Corenswet Superman ging spelen, en Rachel Brosnahan wordt de nieuwe Lois Lane, maar nu heeft James Gunn ook een heel andere casting voor Superman: Legacy bevestigd.

Die casting komt voor een slechterik in de film, al is het verrassend genoeg geen bekend personage zoals Lex Luthor of Brainiac. Gunn zou haar zelfs geen 'slechterik' willen noemen.

De Engineer
Het nieuwe personage is de Engineer, die gespeeld zal worden door María Gabriela de Faría (Crossing Point, The Exorcism of God). In de stripboeken is de Engineer lid van het team The Authority, waarvan we weten dat er ook een aparte film zal verschijnen.

De geruchten gaan dat The Authority in Superman: Legacy in zal staan voor superheldenteam The Elite, uit een bekend verhaal in de strips. In dat verhaal clasht Superman met The Elite omdat ze te gewelddadig zijn en criminelen zomaar vermoorden.

Misschien geen slechterik
Maar "'slechterik' is zo'n kleinerende term," zo schrijft Gunn op Instagram. "Welkom bij de DCU [de Faría], die niet alleen een geweldige acteur is, maar ze lacht in het echt zelfs nog meer dan op haar IG-foto's!"


De productie van Superman: Legacy gaat in maart 2024 van start. Daarna wordt het nog een jaartje wachten, want de film zelf verschijnt pas in de zalen op 11 juli 2025.

NieuwsFilm

meest populair