'Superman: Legacy' cast deze twee 'sidekicks' van zowel held als slechterik

'Superman: Legacy' cast deze twee 'sidekicks' van zowel held als slechterik

Het betekent de terugkeer van geliefde personages uit de oude films.

James Gunn kondigde dit weekend al aan dat we binnenkort meer castingnieuws mochten verwachten voor Superman: Legacy, en hij heeft zich aan zijn woord gehouden. Nu komt hij met twee nieuwe gezichten voor de DC Universe-film.

The Hollywood Reporter kondigt aan dat de regisseur de acteurs heeft gevonden voor Jimmy Olsen en Eve Teschmacher. Dit komt na het nieuws dat Nicholas Hoult is gecast als de slechterik Lex Luthor.

Twee sidekicks
Fans van de oude Superman-films met Christopher Reeve of van de stripboeken zullen bekend zijn met zowel Olsen als Teschmacher. Zij zijn namelijk de 'sidekicks' te noemen van respectievelijk Superman en Luthor.

Jimmy Olsen is de beste vriend van Superman/Clark Kent. Hij werkt bij de Daily Planet, de krant waar Clark en Lois Lane ook werken, als fotograaf. Eve Teschmacher is een handlanger van Lex Luthor.

De acteurs
Olsen zal gespeeld worden door Skyler Gisondo (Licorice Pizza). Portugees model Sara Sampaio vertolkt de rol van Teschmacher. James Gunn verwelkomde beide acteurs met een post op Instagram.


Superman: Legacy begint met filmen in maart van volgend jaar. Op dit moment staat hij gepland voor een release op 11 juli 2025.

NieuwsFilm

meest populair