Netflix Originals: dit is een van de beste actiefilms van Netflix zelf

Netflix Originals: dit is een van de beste actiefilms van Netflix zelf

Fan van actiefilms als 'John Wick'? Dan is 'The Night Comes for Us' een must-see.

Netflix heeft inmiddels een groot aantal eigen filmproducties uitgebracht. Hieronder lees je over één van de beste actiefilms op de streamingdienst: The Night Comes for Us.

Onlangs hebben we al een aantal ijzersterke Netflix Originals binnen verschillende genres in het zonnetje gezet, bijvoorbeeld de dramafilm Private Life en de komedie Win it All. Nu is het de beurt aan de Indonesische actietopper The Night Comes for Us.

Verhaal
In The Night Comes for Us volgen we Ito, een elite-huurmoordenaar van een beruchte Triade. Na het leven van een meisje te hebben gespaard tijdens een bloedbad, wordt Ito het doelwit van een aanval van moorddadige gangsters.

Om de veiligheid van dit meisje te verzekeren, moet Ito het dus opnemen tegen talloze bloeddorstige gangsters en de meedogenloze Arian, een van zijn broeders waar hij ooit een eigen gang mee begon.

Ontvangst
The Night Comes for Us is een van de best ontvangen actiefilms van Netflix zelf. Op Rotten Tomatoes heeft de film namelijk een ijzersterke score van 91%. De consensus luidt als volgt: "The Night Comes for Us is een bloedige en spannende rit die is ontworpen om de grenzen van meer preutse kijkers te testen en hanteert een stijlvol gewelddadige, actievolle klap."


Hoofdrolspelers en moderne actie-iconen Joe Taslim en Iko Uwais, die in 2011 samen in The Raid te zien waren, zijn beide op het toppunt van hun kunnen in The Night Comes for Us en leveren een van de meest gestoorde climax-gevechten ooit.

Doorgebroken
Zowel Taslim als Uwais zijn internationaal doorgebroken. Zo heeft Uwais in blockbusters als Star Wars: Episode VII - The Force Awakens en Snake Eyes gespeeld. Taslim was onder andere te zien in Fast & Furious 6, Star Trek Beyond en de HBO-serie Warrior.


Ook vertolkte hij de rol van Sub-Zero in de verfilming van Mortal Kombat uit 2021. Momenteel is hij bezig met de opnames van het vervolg op deze film. Mortal Kombat 2 moet volgend jaar verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair