5 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

5 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt sinds kort de content van SkyShowtime gratis aan zijn klanten aan.

Ziggo kondigde onlangs aan een samenwerking te zijn begonnen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen voortaan toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vijf mooie films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Violent Night (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tommy Wirkola | Cast: David Harbour, John Leguizamo, Leah Brady, e.a. | Kijk direct
Het is kerstavond en de Kerstman is er echt helemaal klaar mee. Gelukkig krijgt de mopperkont wat afleiding wanneer een groep huurmoordenaars, onder leiding van gangsterbaas Mister Scrooge, het landgoed van de steenrijke familie Lightstone binnendringt en het gezin gijzelt. Aan de Kerstman om lekker los te gaan en de criminelen op gewelddadige wijze een kopje kleiner te maken.



The Super Mario Bros. Movie (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Horvath en Michael Jelenic | Cast: Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Jack Black, e.a. | Kijk direct
Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario en zijn broer Luigi via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Daar worden ze helaas van elkaar gescheiden. Aan Mario om Luigi terug te vinden en dat doet hij samen met Toad en prinses Peach. Ondertussen zit de kwaadaardige Browser hen op de hielen.



M3GAN (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gerard Johnstone | Cast: Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, e.a. | Kijk direct
Na de dood van haar ouders, gaat de jonge Cady bij haar tante Gemma wonen. Om een paar extra handen te krijgen voor de zorg van Cady, schakelt Gemma een van haar uitvindingen in: de geavanceerde en levensechte pop M3GAN. Al snel blijkt deze pop gevaarlijker dan gedacht, want M3GAN gaat wel heel ver om Cady te beschermen. Dan escaleert de situatie volledig.



BlacKkKlansman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Spike Lee | Cast: John David Washington, Adam Driver, Topher Grace, e.a. | Kijk direct
De zwarte politieman Ron Stallworth gaat undercover bij de Ku Klux Klan. Dat doet hij samen met zijn witte collega Flip Zimmerman. Stallworth voert de telefoongesprekken, Zimmerman trekt het veld in. Zo weten ze tot de hoogste kringen binnen te dringen en proberen ze de plannen van de racistische organisatie te dwarsbomen.



Top Gun: Maverick (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a. | Kijk direct
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Hoewel hij succesvol is in de lucht, is hij dat niet op de grond. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, besluit Maverick dat het hoogtijd is om daar verandering in te brengen. Ondertussen begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.



NieuwsFilm

meest populair