Lekker hitsige film op Netflix blijft enorm goed scoren

Deze 10 films scoren op dit moment enorm goed op de streamingdienst.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10 overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Leo (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Smigel, Robert Marianetti en David Wachtenheim | Cast: Adam Sandler, Bill Burr, Cecily Strong, e.a. | Kijk direct
De vermoeide 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met een schildpad. Als Leo hoort dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen om het leven buiten het klaslokaal te ervaren. In plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een gemene invaldocent.#2 Last Call for Istanbul (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gonenc Uyanik | Cast: Kivanç Tatlitug, Beren Saat, John Bradford, e.a. | Kijk direct
Wanneer Ryan de mysterieuze Samantha bij de bagageband op het vliegveld ziet staan, kan hij zijn ogen niet van haar afhouden. Hij besluit haar te helpen wanneer iemand er met haar koffer vandoor blijkt te zijn gegaan. Deze toevallige ontmoeting vormt de aanleiding voor een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.#3 Best. Christmas. Ever! (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mary Lambert | Cast: Heather Graham, Brandy Norwood, Jason Biggs, e.a. | Kijk direct
Charlotte ontvangt ieder jaar een vrij vernederende brief vol succesverhalen van haar oude studievriendin Jackie. Wanneer een speling van het lot hun families met kerst samenbrengt, worden ze gedwongen om de feestdagen samen door te brengen. Charlotte grijpt deze kans aan om te bewijzen dat het leven van Jackie te mooi is om waar te zijn, maar weet de sfeer daarmee goed te verpesten.

#4 The Killer (2023)
#5 Liefde zonder grenzen (2021)
#6 The Hunger Games (2012)
#7 See You on Venus (2023)
#8 The Hunger Games: Catching Fire (2013)
#9 Triple Frontier (2019)
#10 The Invisible Man (2020)


NieuwsFilm

meest populair