3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst: van mystery tot actie.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Sherlock Holmes (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, e.a. | Kijk direct
Lord Blackwood, een seriemoordenaar en beoefenaar van zwarte magie, is ter dood veroordeeld. Enkele dagen na zijn executie gaan er al verhalen rond dat hij nog in leven is. Aan privédetective Sherlock Holmes en zijn loyale assistent Dr. John Watson om de zaak op te lossen. Zij raken echter al snel verwikkeld in een duistere samenzwering die gevaarlijk blijkt voor heel het land.



Wonder Woman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Chris Pine, David Thewlis, e.a. | Kijk direct
Wanneer de Britse piloot Steve Trevor met zijn vliegtuigje neerstort voor de kust van Themyscira, het van de buitenwereld afgeschermde Amazonen-eiland, leert Wonder Woman over een oorlog in de mensenwereld die miljoenen levens dreigt te vernietigen. De heldin besluit met Trevor mee te gaan om in te grijpen. Hierbij ontdekt zij haar ware krachten.



Guns Akimbo (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Lei Howden | Cast: Daniel Radcliffe, Samara Weaving, Ned Dennehy, e.a. | Kijk direct
Miles is een ontwikkelaar van videogames en een internettroll. Zijn baan is uitzichtloos en zijn liefdesleven een puinhoop. Op een dag wordt hij ontvoerd en onbedoeld deelnemer in een illegaal spel op leven en dood. Terwijl miljoenen mensen hem via een livestream volgen, moet Miles zich in zijn eentje uit deze benarde positie zien te redden.



NieuwsFilm

meest populair