4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

4 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Smile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Parker Finn | Cast: Sosie Bacon, Kyle Gallner, Rob Morgan, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Rose is succesvol als psychotherapeut in een psychiatrische instelling, maar worstelt ook met haar eigen trauma's. Na een bizar incident met een patiënt, krijgt ze te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Al snel heeft ze door dat haar leven in gevaar is en dat de tijd begint te dringen om zichzelf te redden. Niemand in haar omgeving neemt haar echter serieus.



Midsommar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video / Videoland
Dani en haar vriend Christian vertrekken samen met hun medestudenten naar een afgelegen Zweeds dorpje om daar een bijzonder midzomerritueel bij te wonen. Achter de vriendelijke, maar zweverige gemeenschap die men daar ontmoet, blijkt een duister geheim te schuilen. Al snel is er geen weg meer terug.



The Snowman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tomas Alfredson | Cast: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, e.a. | Te zien op: Prime Video / SkyShowtime
De alcoholische rechercheur Harry Hole heeft een zooitje van zijn privéleven gemaakt, maar blijft een van de beste mensen binnen de politie. Hij onderneemt een tocht door het besneeuwde landschap van Noorwegen op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers zwaar verminkt en als sneeuwpoppen achterlaat. Samen met een oplettende collega probeert Hole hem te vinden voordat er nieuwe slachtoffers vallen.



Nocturnal Animals (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Ford | Cast: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer, e.a. | Te zien op: Prime Video / SkyShowtime
Susan, een succesvolle, maar ongelukkige kunsthandelaar ontvangt op een dag een pakketje met daarin een boek. Het blijkt van haar ex-man Edward te zijn, van wie twintig jaar geleden gescheiden is. Als Susan de roman, die gaat over een uit de hand gelopen gezinsvakantie, begint te lezen, komen al snel de nodige traumatische herinneringen bij haar boven drijven.



NieuwsFilm

meest populair