Eerste indrukwekkende foto's uit 'Godzilla x Kong: The New Empire'!

Eerste indrukwekkende foto's uit 'Godzilla x Kong: The New Empire'!

Het MonsterVerse gaat naar de overtreffende fase qua groots spektakel...

Volgend jaar walsen Godzilla en King Kong met The New Empire wederom de bioscoopzalen in om deze tot de grond toe af te breken in een nieuwe epische veldslag tegen een geduchte tegenstander.

Regisseur Adam Wingard sprak deze week met IGN in zijn allereerste interview voor de vervolgfilm en vertelde het een en ander. Daarnaast zijn er ook eerste foto's vrijgegeven om jullie nóg enthousiaster te maken.

De Scar King
In hun vorige clash uit 2021 namen de twee titanen het onder andere gezamenlijk op tegen Mechagodzilla en onlangs verscheen het bericht dat de nieuwe vijand naar alle waarschijnlijkheid de Scar King zal worden.


Een fan-favoriet wezen in het bijzonder, dat volgens velen nu terecht meer schermtijd krijgt, is de Titanus Doug, een reptielachtige inwoner van Hollow Earth die twee jaar geleden in slechts één shot te zien was.

Volop Kong, maar nog weinig Godzilla
Bekijk de exclusieve kiekjes hieronder. Houd er rekening mee dat de laatste foto een glimp van Godzilla laat zien, bevroren in het ijs, evoluerend naar een krachtige nieuwe vorm die hij gaat aannemen:


Godzilla x Kong: The New Empire verschijnt vooralsnog in april 2024.

NieuwsFilm

meest populair