3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Filmtips voor jou: ontdek ook het geweldige aanbod van deze populaire streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Kong: Skull Island (2017)
Regie: Jordan Vogt-Roberts | Cast: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, e.a. | Kijk direct
Vlak na de Vietnamoorlog, weet avonturier Bill Randa het voor elkaar te krijgen om een missie op te zetten naar een onbekend eiland in de Stille Oceaan. Zijn team bestaat uit wetenschappers, soldaten en medeavonturiers. Met succes weet de groep het eiland te vinden. Zonder te weten betreden zij echter domein van de mythische reusachtige gorilla Kong.The Iron Lady (2011)
Regie: Phyllida Lloyd | Cast: Meryl Streep, Jim Broadbent, Anthony Head, e.a. | Kijk direct
Margaret Thatcher schopte het als kruideniersdochter van eenvoudige komaf tot de eerste vrouwelijke premier van Engeland. Daarvoor heeft ze een zware strijd moeten voeren in een door mannen gedomineerde wereld. Tegenwoordig is er weinig meer van die ijzersterke vrouw over. Thatcher kampt met beginnende dementie en het gemis van haar overleden echtgenoot Denis.12 Years a Slave (2013)
Regie: Steve McQueen | Cast: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, e.a. | Kijk direct
Solomon Northup, een getalenteerd violist, wordt op en dag ontvoerd en verkocht als slaaf. Niemand luistert naar hem wanneer hij vertelt een vrij man te zijn. Na twaalf jaar ontmoet hij een hevige tegenstander van de slavernij. Deze ontmoeting zal voor altijd zijn leven veranderen. Na al het gruwelijke lijden dat hem is aangedaan, durft hij langzaam weer te dromen over een terugkeer naar huis.NieuwsFilm

meest populair