Zack Snyder onthult zijn favoriete film van 2023

Zack Snyder onthult zijn favoriete film van 2023

Snyder bekroont deze geliefde topfilm als zijn favoriete film van 2023.

Nu het einde van 2023 nadert, is menig filmfan waarschijnlijk wel begonnen met het samenstellen van top 10-lijstjes van hun favoriete films van het jaar. Ook regisseurs krijgen nu de vraag wat hun favoriete films van het jaar zijn. Ter promotie van Rebel Moon: Part One - A Child of Fire beantwoordde niemand minder dan Zack Snyder deze vraag.

Snyder benoemde heel duidelijk en gemakkelijk zijn absolute topfilm van dit jaar in een nieuw interview.

Rebel Moon
Momenteel is Snyder druk bezig met de promotie van zijn nieuwste scifi-film voor Netflix: Rebel Moon: Part One - A Child of Fire. Na zijn DC-films heeft Snyder een comfortabele plek gevonden bij het streamingplatform.

Zo maakte hij al de zombiefilm Army of the Dead en krijgt hij nu de vrijheid om een geheel eigen scifi-universum tot leven te brengen en in te delen in de vorm van Rebel Moon. Je leest hier alles wat je moet weten over deze ambitieuze film.

Oppenheimer
Hieronder bekijk je het desbetreffende interview waarin Snyder zijn favoriete film van 2023 onthult. Hij benoemt een film die niet geheel verrassend is, maar wel zeer logisch. Zack Snyders favoriete films van 2023 is namelijk Christopher Nolans Oppenheimer.


Nolan en Snyder zijn in het echte leven goed bevriend en hebben nauw samengewerkt aan Snyders films bij DC. Dit zal echter niet onwijs veel impact hebben gehad op Snyders keuze, Oppenheimer is namelijk een van de meest gerenommeerde films van het jaar.

NieuwsFilm

meest populair