4 keigave actiefilms om vanavond te kijken

4 keigave actiefilms om vanavond te kijken

Leuke films voor vanavond: deze actiefilms kijk je vanavond op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

No Time to Die (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cary Fukunaga | Cast: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, e.a. | Te zien op: Videoland
James Bond leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter zijn hulp nodig heeft om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. Deze missie blijkt veel verraderlijker te zijn dan verwacht en leidt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.



Drive (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolas Winding Refn | Cast: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Christina Hendricks, e.a. | Te zien op: Film1 / Prime Video
Driver is een stuntcoureur in Hollywood. In de nachtelijke uren klust hij bij als bestuurder van vluchtauto's in het criminele circuit. Hij wordt verliefd op zijn mooie buurvrouw Irene, een jonge moeder die wordt meegesleept in de onderwereldpraktijken van haar man. Wanneer een klus gruwelijk fout gaat, moet hij doen wat hij het beste kan: rijden.



Tomb Raider (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roar Uthaug | Cast: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, e.a. | Te zien op: Film1 / Videoland
Zeven jaar geleden verdween de vader van Lara Croft, maar ze gelooft nog altijd dat hij in leven is. Wanneer ze een aanwijzing vindt over zijn mogelijke locatie, besluit ze naar hem op zoek te gaan. Dat brengt haar naar een sinister eiland voor de kust van Japan. Tijdens haar missie stuit ze ook op een geheimzinnige organisatie die een mysterieus graf probeert te lokaliseren.



Train to Busan (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sang-ho Yeon | Cast: Yoo Gong, Soo-an Kim, Yu-mi Jeong, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play / iTunes
Zakenman Seok-woo, die behoorlijk aan zijn werk verslaafd is, moet zijn dochtertje Su-an naar haar moeder in Busan brengen. Daarvoor pakken de twee de hogesnelheidstrein vanuit Seoul. Tegelijk breekt er een virus uit dat mensen in zombies verandert. Net voor vertrek stapt er een geïnfecteerd meisje in. Zij verandert al snel in een zombie en valt iemand aan, waardoor ook in de trein niemand meer veilig is.



NieuwsFilm

meest populair