'Home Alone'-fans schrikken zich rot als ze een gehaat 'Friends'-personage in de film ontdekken

'Home Alone'-fans schrikken zich rot als ze een gehaat 'Friends'-personage in de film ontdekken

Politieagent Balzak en Mr. Heckles gehate personages, gespeeld door dezelfde acteur.

Afgelopen Kerstweekend stond Home Alone weer massaal op het kijklijstje van veel families. En na drieëndertig jaar komen deze families eindelijk erachter dat een gehaat Friends-personage in de kerstfilm te zien is.

Acteur Larry Hankin speelde een rol als politieagent Balzak in Home Alone. Ja, dat is inderdaad een toepasselijke naam voor zo'n frustrerend personage.

Donuts zijn dé prioriteit
Agent Balzak is in de kerstfilm de donut-etende agent die zijn tijdschrift interessanter vindt dan Kevin, die alleen thuis is achtergelaten.

In plaats van helpen, stelt de agent alleen maar irrelevante vragen aan moeder Kate, zoals: "Heeft het kind iets ingeslikt?" "Vergif of zit er een voorwerp in zijn keel?"

Tenenkrommend
Op sociale media schreven oplettende kijkers: "Holy crap! De politieagent die een donut aan het eten is in Home Alone, is Mr. Heckles van Friends. Hoe heb ik dit niet eerder opgemerkt?" En "Mr Heckles is te zien in Home Alone. Wie wist dit?"



In de zevende aflevering van het eerste seizoen van Friends maakte Larry zijn debuut als de tenenkrommende en leugenachtige Mr. Heckles. Een nare man die onder het appartement van Rachel en Monica woont.



Nog een verrassend politiefeitje
En zoals je ziet is dit niet de enige verrassing voor kijkers in Home Alone die te maken heeft met de politie. In de openingsscène van de kerstfilm bezoekt een agent de familie. Maar wat veel kijkers niet weten is dat dit één van de 'Wet Bandits' is die vooronderzoek doet.

"Hoe oud waren jullie toen jullie erachter kwamen dat de agent in het begin van de film, ook de dief is? Ik kwam hier twee minuten geleden achter," leest een bericht hierover op sociale media.

Wellicht waren kijkers afgeleid door de blinkende gouden tand van Harry?

NieuwsFilm

meest populair