Trailer 'Rebel Moon: Part Two': commentaar van Zack Snyder

Trailer 'Rebel Moon: Part Two': commentaar van Zack Snyder

Snyder gaat diep in op elke scène en geeft al wat weg over het verhaal.

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire is pas net uit op Netflix en nu is er al een trailer uit voor deel twee. Niet alleen dat, er is ook een video uitgekomen van regisseur Zack Snyder die commentaar geeft op deze trailer.

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire is niet heel positief ontvangen. Met een 5.8 op IMDB en een kijkersscore van 63 procent op Rotten Tomatoes is het veilig te zeggen dat de film niet iedereen weet te winnen. Toch is deel twee niet te stoppen, en al helemaal niet als het aan Snyder ligt.

Rebel Moon - Part Two
De trailer voor Rebel Moon - Part Two belooft ons keiharde actie. Sinds Snyder bekendstaat om zijn keiharde actiefilms, zoals 300 en Watchmen, lijkt het dus dat hij met Rebel Moon - Part Two op zijn krachten speelt.

In zijn commentaar geeft Snyder uitleg over letterlijk iedere scène die in de trailer is te zien. Ook gaat hij diep in op de verschillende volkeren en geeft hij alvast een klein deel van het verhaal weg.

Releasedatum
Helaas moeten we nog even wachten tot Rebel Moon - Part Two uitkomt. De trailere belooft ons dat 19 april 2024 de dag is dat we het vervolg op Rebel Moon - Part One kunnen zien.



NieuwsFilm

meest populair