3 epische scifi-films om vanavond te kijken

3 epische scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Star Wars: Rogue One (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gareth Edwards | Cast: Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, e.a. | Te zien op: Disney+
In een tijd van oorlog komt een groep onwaarschijnlijke helden samen om de plannen te stelen voor de Death Star, een ultiem vernietigingswapen, uit handen van de vijand. Onder leiding van de getroebleerde Jyn Erso vormen zij het verzet tegen het machtige Keizerrijk. De groep gaat op een gevaarlijk avontuur door het heelal om deze buitengewoon zware opdracht te volbrengen voordat het te laat is.



Interstellar (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
De aarde is uitgeput en de mensheid staat op het punt om uit te sterven. Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar en voormalig testpiloot voor NASA, wordt voor een geheime ruimtemissie gevraagd. Hij maakt samen met een groep wetenschappers een reis door een wormgat in een zoektocht naar een andere bewoonbare planeet.



The Adam Project (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Zoe Saldana, e.a. | Te zien op: Netflix
Adam Reed, een tijdreizende gevechtspiloot, maakt een noodlanding en belandt in het jaar 2022. Daar ontmoet hij de twaalfjarige versie van zichzelf. Samen met zijn jongere ik gaat Adam op missie om de toekomst te redden. Deze wordt in gevaar gebracht door een bekende van Adam.



NieuwsFilm

meest populair