AI geeft het Marvel Cinematic Universe een veel betere schurk dan Kang voor 'Avengers 5'

AI geeft het Marvel Cinematic Universe een veel betere schurk dan Kang voor 'Avengers 5'

Volgens computers is The Beyonder de perfecte vervanging voor Kang.

De angst dat artificial intelligence (A.I.) ons werk gaat overnemen blijft in de lucht hangen. Toch kan A.I. ons ook mooie dingen brengen. Het kan met ideeën komen waar je zelf niet aan denkt.

Zo heeft een computer een nieuwe schurk bedacht voor de Avengers om te bevechten in Avengers 5. Dit komt doordat de originele schurk Kang mogelijk niet meer in de film zal voorkomen.

Kang
Nu Marvel Studios acteur Jonathan Majors, die Kang speelt, heeft ontslagen, is de toekomst van Avengers 5 nog erg onzeker. Majors is ontslagen omdat hij schuldig is verklaard aan het mishandelen van zijn vriendin. Met dit ontslag is de naam van de aankomende film Avengers: The Kang Dynasty veranderd naar Avengers 5, wat ons doet vermoeden dat Marvel mogelijk slechterik Kang helemaal heeft verwijderd uit de film.

Om het gat dat Kang nalaat te vullen is aan een computer gevraagd of deze een nieuwe schurk kan verzinnen voor The Avengers om te bevechten. Het resultaat volgens deze computer is dat The Avengers in Avengers 5 met niemand minder dan The Beyonder moeten vechten.

The Beyonder
De computer heeft al een heel verhaal uitgedacht voor Avengers 5 met The Beyonder als de schurk. Door wat is gebeurd in de serie Loki en de Doctor Strange-film zijn alle universums van slag. Vreemde gebeurtenissen vinden plaats in alle tijdlijnen.


The Beyonder maakt zichzelf dan bekend. Hij is gefascineerd door al deze verschillende realiteiten en besluit verschillende versies van de Aarde samen te brengen. Daar speelt hij The Avengers tegen elkaar uit.

The Avengers
De Avengers moeten zich realiseren dat ze tegen elkaar worden opgezet. Ondertussen worden ze ook geconfronteerd met hun verleden, heden en mogelijk zelfs toekomst. De helden leren langzaam dat The Beyonder de grote schurk is in dit verhaal en gaan er samen op uit om hem te stoppen. De film eindigt met een groot gevecht waarin alle Avengers uit alle verschillende dimensies de strijd aan gaan met The Beyonder.

Dit lijkt een mooi idee voor een verhaal. Uiteraard is de kans klein dat Marvel dit verhaal gaat gebruiken. Wat het vervolg wordt op Avengers: Endgame is dus nog niet bekend. We kunnen dus niets anders dan stil afwachten om te ontdekken waar Avengers 5 daadwerkelijk over gaat.



NieuwsFilm

meest populair