Uitzinnige poolparty loopt gruwelijk uit de hand in 'Night Swim': morgen in de bioscoop

Uitzinnige poolparty loopt gruwelijk uit de hand in 'Night Swim': morgen in de bioscoop

Niet rennen. Niet duiken. Geen badmeester en niet zwemmen in het donker.

Er is een nieuwe featurette van Night Swim opgedoken, een horrorfilm die niet alleen je Thalassofobie aanwakkert, maar je ook laat baden in het angstzweet.

Wil je overleven in een horrorfilm, dan zijn er regels die je moet volgen. Een paar voorbeelden van die regels zijn:

Regels
"Je mag nooit seks hebben, je mag nooit drinken of drugs gebruiken, en nooit (nooit, onder geen enkele omstandigheid) zeggen: 'Ik ben zo terug,'" aldus Randy Meeks uit Scream.

Of de drie bekende regels uit Gremlins: "Geen fel licht, zorg dat hij niet nat wordt en voer hem nooit na middernacht (hoe erg hij er ook om smeekt)."

Niet zwemmen in het donker
In de beschrijving van de nieuwe featurette van Night Swim krijgen we nog meer regels mee: "Niet rennen. Niet duiken. Geen badmeester en niet zwemmen in het donker." En zoals de naam van de film al suggereert wordt die laatste regel natuurlijk niet nageleefd.



In de featurette zien we hoe de acteurs en de crew rekening moeten houden met het filmen in het water.

De diepte van het zwembad
De horrorfilm gaat over een Major League-honkbalspeler die door een ziekte met vervroegd pensioen moet. Hij verhuist samen met zijn vrouw, tienerdochter en zoon naar een nieuw huis met een zwembad in de achtertuin.



Volgens de man kunnen zijn kinderen lekker hierin spelen en hij hoopt zelf door de fysiotherapie weer zijn oude baan op te kunnen pakken. Maar het verleden van het huis sleurt de familie naar de diepte van onontkoombare terreur.

En nog één laatste regel/tip: Probeer het morgen droog te houden op de bioscoopstoel.

NieuwsFilm

meest populair