Deze aangrijpende Netflix-film zet zijn tanden in de Netflix Top 10

Deze aangrijpende Netflix-film zet zijn tanden in de Netflix Top 10

De Zweedse bitterzoete Netflix Original Tack och Förlåt stijgt in de toplijst van Netflix.

Nadat we gisteren al een andere Netflix Orginal de Netflix Top 10 binnen zagen komen, zien we dat de Zweedse originele Netflix-film Tack och Förlåt zijn weg omhoog vindt. De film kwam binnen op plaats tien en staat nu op de achtste stek.

Tack och Förlåt alias Thank You, I'm Sorry komt van regisseur Lisa Aschan en Netflix omschrijft de film met woorden als "bitterzoet" en "aangrijpend". Je ziet rollen van onder andere Sanna Sundqvist, Charlotta Björck en Ia Langhammer.

Ontvangst
Tack och Förlåt is geen enorme hoogvlieger, ook niet binnen het genre. Op de IMDb staat de dramakomedie op een 6,0/10 en FimTotaal-recensent Arjan Welles kwam niet verder dan twee sterren, en schreef:

"Door de afstandelijke toon van regisseur Lisa Aschan en de wijze waarop ze uiteindelijk de eindjes aan elkaar knoopt slaagt Tack och Förlåt er maar niet in zich echt in de ziel van de kijker nestelen."

Nu op Netflix
Heb jij zin om Tack och Förlåt te kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix. Helaas is er (nog) geen trailer beschikbaar.

Bekijk de afbeelding
De synopsis: Als Sara bijna moet bevallen, komt ze plotseling alleen te staan. Gelukkig brengt de komst van haar vervreemde oudere zus Linda onverwacht redding.

NieuwsFilm

meest populair