Steven Yeun verklaart waarom hij de Marvel-film 'Thunderbolts' moet verlaten

Steven Yeun verklaart waarom hij de Marvel-film 'Thunderbolts' moet verlaten

Iets meer dan 24 uur nadat het nieuws bekend werd dat hij 'exit' was...

Twee dagen geleden verscheen het teleurstellende bericht waarin werd bevestigd dat acteur Steven Yeun helaas is gestopt met de aankomende Thunderbolts-film van Marvel Studios.

Nog geen dag later kwam Yeun zelf met een officiële verklaring om toe te lichten wat hem uiteindelijk tot deze beslissing heeft gebracht.

Planningsproblemen
In gesprek met Variety geeft hij aan dat de SAG-AFTRA-stakingen van vorig jaar een grote rol hebben gespeeld in zijn keuze om het spelen van het personage Sentry in het Marvel Cinematic Universe te laten varen:

"Ik denk dat het verstrijken van de tijd en het verschuiven van de dingen mij eruit hebben gehaald. Maar ik wil ooit een Marvel-film maken. Er waren veel e-mails nodig om er zeker van te zijn dat ik de oprechtheid overbracht van hoe jammer het was dat ik me moest terugtrekken".

Andere redenen
Toch vinden veel mensen het vreemd en denken dat Yeun zich op het laatste moment teruggetrokken heeft vanwege het feit dat hij nog niet zo lang geleden langs is geweest om een kostuum te passen.


Ook de toenemende dreiging van 'superheldenmoeheid', herschrijvingen van het scenario waar hij niet tevreden over zou zijn en de productiehel waarin Thunderbolts zich bevindt behoren tot de speculaties.

NieuwsFilm

meest populair