Verwijderde scène uit 'The Marvels' laat meer zien van het beste deel uit de Marvel-flop

Verwijderde scène uit 'The Marvels' laat meer zien van het beste deel uit de Marvel-flop

De sciencefictionfilm, die drie heldinnen uit het MCU herenigde, is zeer binnenkort online beschikbaar.

The Marvels is de grootste flop in de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe te noemen en was niet bepaald populair bij zowel fans als critici, maar dat betekent niet dat de film helemaal geen sterke punten bevatte.

Waar de meesten het immers over eens leken te zijn, is dat de jonge Iman Vellani (die Ms. Marvel speelt), een indrukwekkend filmdebuut maakte. Ze zou zelfs de show hebben gestolen van Brie Larson (Captain Marvel) en Teyonah Parris (Monica Rambeau).

Nieuwe scène
Marvel lijkt daar nu op in te spelen. Samen met de aankondiging dat The Marvels vanaf 16 januari digitaal beschikbaar zal zijn, hebben ze namelijk een verwijderde scène uitgebracht waarin Vellani centraal staat.

In de scène, die je hieronder kunt zien, zitten de drie heldinnen vast op Aladna, een planeet waarvan de inwoners communiceren via zang. Ms. Marvel krijgt een nieuw pakje aangemeten en ze probeert duidelijk te maken dat ze met haar sjaal wil kunnen vechten.

Release
Op 16 januari zal The Marvels dus online te huren of te kopen zijn, en verwacht wordt dat hij niet lang daarna op Disney+ verschijnt. In Nederland wordt de film eerst toegevoegd op Pathé Thuis.



NieuwsFilm

meest populair