3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van opvallende thriller tot muzikale biopic: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Devil All the Time (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antonio Campos | Cast: Tom Holland, Robert Pattinson, Riley Keough, e.a. | Te zien op: Netflix
Arvin Russell, de zoon van een oorlogsveteraan, is grootgebracht op het afgelegen platteland. Hij is een jongeman van goede wil, maar wordt vrijwel dagelijks geconfronteerd met het kwaad dat in alles en iedereen lijkt te schuilen. In een poging om zijn naasten en zichzelf te beschermen, krijgt hij te maken met een smeerlap van een dominee, corrupte sheriff en rondtrekkend moordenaarsechtpaar.



Birdman (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone, e.a. | Te zien op: Disney+
Acteur Riggan Thomson werd ooit beroemd dankzij zijn rol als superheld Birdman. Nu probeert hij zijn carrière nieuw leven in te blazen op Broadway. Dat blijkt lastiger dan gehoopt. De vergeten ster kwijnt echter steeds verder weg in zijn depressie en persoonlijke problemen. Tot overmaat van ramp wordt hij ook nog eens achternagezeten door zijn vroegere alter-ego.



Elvis (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baz Luhrmann | Cast: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, e.a. | Te zien op: HBO Max
Wanneer Tom Parker, bijgenaamd de Colonel, voor het eerst de stem van Elvis hoort, weet hij dat hij goud heeft gevonden. Parker wordt de manager van Elvis en samen werken ze aan zijn doorbraak. Elvis groeit uit tot een sensatie. Maar al dat succes kent ook zijn schaduwkanten. Een reeks hotelconcerten in Las Vegas maakt van wat ooit begon als een droom een nachtmerrie.



NieuwsFilm

meest populair