Epische actiefilm weet Netflix dit weekend helemaal te veroveren

Epische actiefilm weet Netflix dit weekend helemaal te veroveren

'Lift' met Kevin Hart doet het erg goed op de streamingdienst, evenals een romkom met Sandra Bullock en Ryan Reynolds uit de oude doos.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Lift (2024)
Bekijk de afbeeldingRegie: F. Gary Gray | Cast: Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Úrsula Corberó, e.a. | Kijk direct
Cyrus is een professionele dief die wordt gerekruteerd door Interpol voor een krankzinnige missie. Een crimineel meesterbrein is van plan 500 miljoen aan goud te overhandigen aan een hacker ter betaling van een terroristische aanslag. Aan Cyrus en zijn team om dit te stoppen. Daarvoor moeten ze een kluis leeg zien te roven op tien kilometer hoogte: het goud wordt namelijk vervoerd met een passagiersvliegtuig.



The Proposal (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne Fletcher | Cast: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, e.a. | Kijk direct
Margaret is de hoofdredactrice van een grote uitgeverij. Bepaald populair is ze niet, want ze is nogal gemeen. Dan dreigt ze haar verblijfsvergunning te verliezen en moet ze met een creatieve oplossing komen. Ze besluit haar onschuldige assistent Andrew te dwingen met haar te trouwen. Hij gaat wonder boven wonder nog akkoord ook, maar wel onder één voorwaarde: zij moet zijn familie in Alaska ontmoeten.



Society of the Snow (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.A. Bayona | Cast: Enzo Vogrincic, Rafael Federman, Simon Hempe, e.a. | Kijk direct
Oktober, 1972. Een vliegtuig is onderweg van Uruguay naar Chili. Aan boord een rugbyteam dat een belangrijke wedstrijd op het programma heeft staan. Onderweg slaat het noodlot toe: het vliegtuig stort neer in het afgelegen hart van het besneeuwde Andesgebergte. Een deel van de inzittenden overleeft de crash en moet uiteindelijk maandenlang zien te overleven in erbarmelijke omstandigheden.



NieuwsFilm

meest populair