Een nieuw model om naar uit te kijken: Ava Philippe, de dochter van Reese Witherspoon

Een nieuw model om naar uit te kijken: Ava Philippe, de dochter van Reese Witherspoon

Reese Witherspoon was aanwezig bij de Critics Choice Awards en de Golden Globe Awards, steeds begeleid door een kind.

Reese Witherspoon was genomineerd voor een Critics Choice Award met de serie The Morning Show. Tot grote blijdschap van velen nam ze haar dochter Ava Philippe mee.

De 24-jarige Ava Philippe was minstens zo mooi en elegant gekleed als haar moeder. Het model vindt zelf haar weg goed en scoort goede opdrachten. Het is opvallend hoe adembenemend mooi Ava is.

Net een tweeling
Ook lijkt Ava veel op de 47-jarige actrice en producer uit Your Place or Mine. Ze zouden voor elkaars tweelingzus door kunnen gaan, zoals in de onderstaande youtube-video van Access Hollywood te zien valt. Hun uitje levert in elk geval veel bekijks op.

Een paar dagen eerder begeleidde Deacon Philippe, de 20-jarige zoon van Reese, haar naar de Golden Globes. Ook hij is intussen een knappe verschijning en was laatst te zien in een bijrol in Never Have I ever.

Acteren en muziek
Deacon is ook erg geïnteresseerd in muziek maken en dansen. In onderstaand interview vertelde hij ook hiphop-les te pakken ... met zijn moeder. Prachtig hoe Reese haar ouderschap blijft aanpassen naar hun leeftijd.



NieuwsFilm

meest populair