De 'John Wick' spin-off 'Ballerina' met Ana de Armas is géén vervolg op 'Chapter 4'

De 'John Wick' spin-off 'Ballerina' met Ana de Armas is géén vervolg op 'Chapter 4'

Ian McShane verwijst naar de tijdlijn en zijn eigen rol in het avontuur...

Acteur Ian McShane, die Winston speelde in (tot nu toe) alle vier de 'John Wick'-delen, neemt de rol opnieuw op zich in het aanstaande Ballerina waarin Ana de Armas nu eens even flink los mag gaan.

McShane gaf onlangs enige nieuwe details vrij over de komende spin-off, waarbij hij opmerkte dat het verhaal speelt tussen de gebeurtenissen van John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019) en John Wick: Chapter 4 (2023).

En daar is een goede reden voor
Hiermee kan simpelweg elke speculatie worden vermeden over de vraag of de huurmoordenaar van Keanu Reeves, die in het laatste hoofdstuk stierf, misschien nog leeft. Tegenover Collider gaf McShane een reactie:

"Keanu zit er ook in, dus je wil het niet na deel 4 afspelen, want dan zouden ze op social media zeggen 'Oh, dus hij leeft nog! Wat gaat hij in deel 5 doen?' Op deze manier kan je de schijn blijven ophouden dat die er misschien helemaal nooit komt".

Vanaf juni in de bioscoop
Eerdere rapporten beweerden dat er een vijfde 'John Wick' op komst is, maar met zijn impliciete dood in 'Chapter 4' vragen fans zich af of het personage voorgoed dood is of dat de hele finale een opgezette list was.



NieuwsFilm

meest populair