Plannen voor een tweede 'Jennifer's Body'-film, de horrorfilm met Megan Fox?

Plannen voor een tweede 'Jennifer's Body'-film, de horrorfilm met Megan Fox?

Schrijfster Diablo Cody staat alvast te popelen om een vervolg neer te pennen.

Jennifer's Body uit 2009 was destijds geen daverend succes, maar sindsdien is de horrorfilm in de online sferen uitgegroeid tot een ware culthit, mede dankzij zijn hoge queer-gehalte. Al jaren roepen fans om meer.

En als het aan scenariste Diablo Cody mag liggen, dan krijgen we meer. De scenariste sprak onlangs met Bloody Disgusting over haar nieuwe film Lisa Frankenstein, en de conversatie ging al snel over haar eerdere werk.

Hulp nodig
"Ja!" roept Cody enthousiast wanneer ze over een mogelijk vervolg gevraagd wordt. "Ik wil een vervolg doen. [Maar] ik moet samenwerken met mensen die er net zo in geloven als ik, en dat is nog niet echt gebeurd. Ik heb iemand nodig die erin gelooft en die een miljard dollar heeft."

Jennifer's Body gaat over een cheerleader (Megan Fox) die bezeten wordt door een demoon en in een vleesetend monster verandert. Het is dan aan haar beste vriendin (Amanda Seyfried) om haar te stoppen.

Lisa Frankenstein
Misschien krijgen we dus ooit een sequel te zien. Maar voorlopig nog niet, want Cody heeft het druk. Lisa Frankenstein gaat volgende maand in première, en daarnaast heeft de scenariste nog een ander project liggen. Volgens Cody zelf is dat "het engste ding dat ik ooit heb geschreven."



NieuwsFilm

meest populair