Misdaadthriller 'Sleeping Dogs' met Russell Crowe krijgt eerste trailer

Misdaadthriller 'Sleeping Dogs' met Russell Crowe krijgt eerste trailer

Crowe speelt een dementerende detective die een oude moordzaak moet heropenen.

Iets meer dan een jaar geleden werd er aangekondigd dat steracteur Rusell Crowe de hoofdrol in een misdaadfilm op zich zou gaan nemen, en nu is het eindelijk dan zover. De eerste trailer van Sleeping Dogs staat online.

De film is het regiedebuut van Adam Cooper, die samen met Bill Collage ook het script verzorgde. Cooper en Collage zijn vooral bekend van de scenario's van Assassin's Creed en Exodus: Gods and Kings.

Een dementerende detective
Sleeping Dogs is gebaseerd op de bestseller van E.O. Chirovici, genaamd The Book of Mirrors. Het verhaal gaat over een dementerende detective (Crowe) die een oude moordzaak moet heropenen.

In die zaak was er al iemand (ter dood) veroordeeld, maar nu lijkt het er ineens op dat die persoon toch onschuldig is. Nieuw bewijs in de zaak komt van een mysterieuze vrouw, die in de film gespeeld zal worden door Karen Gillan (Guardians of the Galaxy).

Trailer
Sleeping Dogs komt in maart naar de bioscoop, al blijft een precieze releasedatum voor Nederland nog uit. De rest van de cast bestaat uit onder andere Marton Csokas, Tommy Flanagan, en Harry Greenwood. Kijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair