Regisseur 'Extraction' wordt beloond met de verfilming van 'Kill Them All'

Regisseur 'Extraction' wordt beloond met de verfilming van 'Kill Them All'

Sam Hargrave gaat weer een keiharde actiefilm maken, genaamd 'Kill Them All'.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs over Leave the World Behind, die het Extraction-tweeluik heeft ingehaald op de Netflix Top 10 aller tijden. Hier zal regisseur Sam Hargrave van balen, maar er is ook goed nieuws voor de filmmaker.

Hargrave, die hoge ogen wist te gooien met zijn Extraction-films, gaat nu aan de slag met een nieuw project voor Paramount Pictures, namelijk Kill Them All. Zoals de titel het al aangeeft, gaat het ook hier om een keiharde actiefilm.

Wat te verwachten
Kill Them All wordt een verfilming van het populaire en gelijknamige stripboek van Kyle M. Starks. Het verhaal volgt een vrouw, die bekend staat als een van de beste huurmoordenaars die er rondloopt. Jarenlang heeft zij zich trouw ingezet voor hetzelfde criminele syndicaat.

Ditzelfde syndicaat besluit haar echter uit de weg te laten ruimen, maar dit is allesbehalve een makkelijke taak. De huurmoordenares neemt het heft in eigen handen en maakt met iedereen korte metten die achter haar aankomt. Ze spaart alleen een ex-politieman, aangezien hij haar misschien wel een hand kan helpen.

Doel
Samen gaan de twee achter het hoofdkwartier van dit syndicaat aan, in de hoop bij 'The Boss' te komen, met wie de huurmoordenaar een gecompliceerd verleden heeft.



Hoewel er nog geen acteurs zijn bevestigd, hebben de bekende producenten Josh Appelbaum en Andre Nemec wel al voor het project getekend. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair