Reacties op bijzonder suffe fout in Nederlandse bioscoopfilm 'Game On': "Zo werkt Fortnite niet"

Reacties op bijzonder suffe fout in Nederlandse bioscoopfilm 'Game On': "Zo werkt Fortnite niet"

De Nederlandse bioscoopfilm Game On met Gio maakt behoorlijke blunder.

Vanaf woensdag draait de Nederlandse jeugdfilm Game On officieel in de Nederlandse bioscopen. De film van regisseur Roy Poortmans blijkt een grote blunder te bevatten.

YouTuber Jeffrey Wirtz, bekend van zijn kanaal Egbert Kanaal, bekeek de trailer voor Game On en zag een bijzonder suffe fout in de beelden. Een van de personages in de film zet namelijk de game Fortnite op pauze. Iets dat natuurlijk onmogelijk is.

Pauze
Egbert start zijn video met een FilmTotaal-bericht uit 2015 waarin staat aangegeven dat Enzo Knol in 2016 zijn eigen film krijgt. Dit ging niet door. Daarna pakt Egbert door op Game On.

Even later bekijkt hij de trailer voor Game On en ziet hij de fout. "Ze hebben hier dus een soort pauzescherm gebruikt. Deze man is Fortnite aan het spelen, en zet even een pauzeschermpje aan. Dit soort dingen, kijk, ik kan er niet bij. Dan ga je dus een film maken over games, en dan weet je: mijn hoofddoelgroep hiervoor zijn videogamers," zegt Egbert met een pijnlijke glimlach.

Egbert
"Wat kun je dan niet doen? Een pauzescherm in Fortnite bouwen. Dat is niet hoe het werkt," vervolgt Egbert. Check hieronder zijn video


Op Telegraaf staat nu een video waarin de cast & crew en andere bezoekers van de officiële première van Game On worden geconfronteerd met de video van Egbert.

Reacties
Zo zegt Ryan, bekend van Twitch: "Ik ga weg. Dit doet echt heel veel fijn. Wie heeft dit door. Hoe is dit voorgekomen, deze fout?" En zo zijn er meer hilarische reacties. Hieronder de eerdere trailer.



NieuwsFilm

meest populair