Josh Brolin over mogelijke terugkeer als Thanos: "Ik heb erover gehoord"

Josh Brolin over mogelijke terugkeer als Thanos: "Ik heb erover gehoord"

Keer de superschurk na Kang the Conqueror dan alsnog terug voor meer avonturen?

Als je een beetje het filmnieuws volgt heb je vast en zeker wel gehoord dat Jonathan Majors niet terugkeert als Kang the Conqueror voor meer Marvel-avonturen. De geliefde superheldenstudio is onzeker over hoe het nu verder moet, maar nu doet er een gerucht de ronde dat Thanos misschien wel terugkeert.

Kang zou normaal gesproken het stokje moeten overnemen van Thanos en de volgende MCU-superschurk moeten worden, maar het is onzeker of het daar nog van komt. Er wordt gesproken over een eventuele vervanger van Majors (zoals John David Washington) of gewoon een nieuwe slechterik.

Gerucht
Zo wordt er gezegd dat Kang misschien wel vervangen zal worden door Doctor Doom. Nu wordt er zelfs gesproken van een eventuele terugkeer van Thanos. Hier laat niemand minder dan Josh Brolin zich nu over uit.

Brolin, die binnenkort te zien zal zijn als Gurney Halleck in Dune: Part Two, zegt het volgende: "Weet je, ik heb het links en rechts al gehoord. Er bestaat natuurlijk de 'What If..?' series, met een andere variant van Thanos".

Meer
Brolin vervolgt: "Of ze Thanos echt gaan terugbrengen in de Marvel-wereld zoals wij die kennen, dat weet ik niet". De acteur geeft verder maar behoorlijk weinig vrij, dus misschien weet hij er echt niet veel vanaf of wil hij dit nog voorlopig geheim houden.



NieuwsFilm

meest populair