De connectie tussen 'Lisa Frankenstein' en 'Jennifer's Body' volgens Diablo Cody

De connectie tussen 'Lisa Frankenstein' en 'Jennifer's Body' volgens Diablo Cody

Geen 'openlijke' verwijzingen, maar de twee films delen wel een universum

De scenarioschrijver Diablo Cody onthult dat Jennifer's Body een connectie heeft met haar nieuwste horrorkomedie, Lisa Frankenstein.

Jennifer's Body volgt een middelbare scholier die demonisch bezeten raakt na een offer en vervolgens haar klasgenoten vermoordt en hun vlees eet om te overleven.

Hetzelfde universum
Terwijl Cody Lisa Frankenstein promootte, vertelde ze dat er geen 'openlijke' verwijzingen in haar nieuwste film voorkomen, maar dat deze zich in hetzelfde gedeelde universum afspeelt als de horrorkomedie uit 2009.

"Ik verklaar alleen dat deze film zich in hetzelfde universum afspeelt. Dat heb ik besloten. Ik zal niet zeggen dat je daar openlijke verwijzingen naar zult zien, maar ik zeg het wel," aldus de scenarioschrijver.

Een ondood liefdesverhaal
Lisa Frankenstein, geschreven door Diablo Cody en geregisseerd door Zelda Williams gaat over een tiener die verliefd wordt op iemand die al overleden is.



Ze probeert de jongen tot leven te wekken en na een paar ongelukkige pogingen lukt het haar uiteindelijk. Hierna beginnen de twee een reis om geluk, liefde en lichaamsdelen te vinden.

Vanaf 9 februari is Lisa Frankenstein te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair