Toch weer hoop op 'Edge of Tomorrow 2': Emily Blunt denkt dat het vervolg goed wordt

Toch weer hoop op 'Edge of Tomorrow 2': Emily Blunt denkt dat het vervolg goed wordt

Dit komt nadat een recente deal tussen Tom Cruise en Warner Bros. de hoop op een sequel nieuw leven inblies.

Het heeft een tijdje geduurd sinds we iets hoorden over een mogelijk Edge of Tomorrow 2. De originele sciencefictionfilm heeft al jaren een loyale fanbase die vraagt om meer, maar officieel nieuws heeft altijd mogen uitblijven.

We weten enkel dat acteurs Tom Cruise en Emily Blunt dat enthousiasme voor een vervolg ook delen, en Blunt doet daar nu een schepje bovenop bij de Happy Sad Confused podcast. Toen ze gevraagd werd over een mogelijk vervolg op de film uit 2014, zei ze: "Het zou goed kunnen zijn."

Plannen voor een vervolg
De actrice voegt daaraan toe dat ze inderdaad hebben gesproken over een sequel, maar dat is al een tijd geleden. "[Dat] was vlak voordat ik op het punt stond om Mary Poppins te doen. (...) Ik denk dat als we er een zouden doen, we ons opnieuw zouden moeten voorstellen hoe het vervolg eruit zou zien."

Mary Poppins Returns, waar Blunt de hoofdrol in had, kwam uit in 2018. In 2019 waren er nog berichten dat er aan een nieuw script voor Edge of Tomorrow 2 werd gewerkt, maar sindsdien is er niks van gekomen.

Tom Cruise-deal
Onlangs laaide de hoop op een vervolg extra hard op toen bekend werd dat Cruise een deal had gesloten met Warner Bros., de studio die de rechten van Edge of Tomorrow in bezit heeft. Met de opmerkingen van Blunt erbij lijkt het alleen maar een kwestie van tijd tot we officieel bericht krijgen.



NieuwsFilm

meest populair