Henry Cavill en Matthew Vaughn begrijpen seksscènes in films niet

Henry Cavill en Matthew Vaughn begrijpen seksscènes in films niet

Henry Cavill en Matthew Vaughn bekennen dat ze seksscènes niet begrijpen en vinden dat ze te vaak onnodig worden ingezet.

Henry Cavill en Matthew Vaughn bekennen dat zij seksscènes niet begrijpen - en al helemaal als ze kijken naar de meest besproken hete scènes in de filmwereld.

De acteur uit Justice League en de regisseur van Kingsman: The Secret Service werkten samen aan hun nieuwe film Argylle. In gesprek met de podcast Happy Sad Confused komt het acteren rond intieme scènes ter sprake.

Onbegrijpelijke seksscènes
Matthew zegt hierop: "Ik begrijp niet hoe dat gaat. Je ziet ook dat ik die eigenlijk ook niet regisseer. Ik begrijp seksscènes eigenlijk niet. Dat kan mijn brein niet omvatten."

Henry sluit aan met: "Ik begrijp ze ook niet. Ik ben geen fan. Ik denk dat het soms iets toevoegt aan de film en niet vanwege het publiek. Ik denk ook dat het soms te vaak wordt ingezet. Soms voel je dat het niet nodig is en gebeurt het toch."

Menselijke verbeelding
Hij besluit in de onderstaande You Tube-video met: "Seks kan wel geweldig zijn in een film als het het verhaal helpt vertellen. Maar meestal zal de menselijke verbeelding het winnen, dus dan kan het juist averechts werken."



NieuwsFilm

meest populair