3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van David Fincher-klassieker tot YA-actiefilm: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Curious Case of Benjamin Button (2008)
Regie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
Benjamin Button is anders dan andere mensen. Waar iedereen ouder wordt, mag Button elk jaar een kaarsje van zijn verjaardagstaart halen. Uiteraard heeft dit grote invloed op zijn liefdesleven, want 'samen oud worden' zit er niet in. Wanneer hij op 50-jarige leeftijd verliefd wordt op de 30-jarige Daisy, weet Button dan ook dat ze ooit uit elkaar zullen groeien.



The Hunger Games (2012)
Regie: Gary Ross | Cast: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, e.a. | Te zien op: HBO Max / Netflix / Prime Video
In het in districten opgedeelde Amerika van de toekomst organiseert de overheid ieder jaar een gladiatorenstrijd tussen tieners op televisie om geweld tegen het Capitool te herdenken. Wanneer haar zusje uitgeloot wordt als afgevaardigde van haar district, offert Katniss Everdeen zich op. In een enorme arena gaat ze een strijd op leven en dood aan.



Star Wars: Rogue One (2016)
Regie: Gareth Edwards | Cast: Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, e.a. | Te zien op: Disney+
In een tijd van oorlog komt een groep onwaarschijnlijke helden samen om de plannen te stelen voor de Death Star, een ultiem vernietigingswapen, uit handen van de vijand. Onder leiding van de getroebleerde Jyn Erso vormen zij het verzet tegen het machtige Keizerrijk. De groep gaat op een gevaarlijk avontuur door het heelal om deze buitengewoon zware opdracht te volbrengen voordat het te laat is.



NieuwsFilm

meest populair