Overtreft 'Winnie the Pooh: Blood and Honey 2' de Rotten Tomatoes-score van zijn voorganger?

Overtreft 'Winnie the Pooh: Blood and Honey 2' de Rotten Tomatoes-score van zijn voorganger?

Schrijver en regisseur Rhys Frake-Waterfield reageert op de kansen van zijn vervolg...

Winnie the Pooh: Blood and Honey, waarin het geliefde Disney-beertje de overstap naar horror maakte, kreeg vorig jaar hevige kritiek ondanks het virale succes en de box office-inkomsten.

Schrijver en regisseur Rhys Frake-Waterfield reflecteert nu op al die negatieve recensies en vindt dat critici zich schuldig maken aan oneerlijke vergelijkingen tot hedendaagse blockbusters met grotere budgetten.

Nog lagere beoordeling
Geproduceerd met "slechts" $100.000 dollar werd er ruim $5 miljoen dollar verdiend. Echter wie kijkt naar de 'Rotten Tomatoes'-score, ziet daar een belabberde beoordeling van 3%. Het publiek is wat milder met 50%.

Met de sequel Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 die er binnenkort aankomt, is het de vraag in hoeverre bovenstaande negativiteit invloed gaat hebben op het potentiële succes om weer een hit te worden.

Horror Cinematic Universe
Frake-Waterfield heeft in ieder geval grootse plannen met kinderfiguurtjes die rechtenvrij toetreden tot het publieke domein. Zo staan er projecten rondom Mickey Mouse, Pinokkio, Bambi en Peter Pan op de agenda.



NieuwsFilm

meest populair