Ophef over 'Action Movie Star' van 2023: niet Tom Cruise of Keanu Reeves maar Rachel Zegler

Ophef over 'Action Movie Star' van 2023: niet Tom Cruise of Keanu Reeves maar Rachel Zegler

De actrice won tijdens de People's Choice Awards voor haar rol in 'The Ballad of Songbirds and Snakes'.

Het komt natuurlijk wel vaker voor, dat (film)prijzen worden uitgereikt en lang niet iedereen blij is met de uitkomst. Soms wordt er gezegd dat iemand anders dit meer had verdiend. Dit lijkt ook zeker het geval te zijn met 'Action Movie Star' van de People's Choice Awards.

Mocht je niet weten wat de People's Choice Awards zijn, het gaat hier om een jaarlijkse prijsuitreiking die wordt gehouden om de prestaties in de entertainmentindustrie te erkennen en te vieren. De prijzen worden toegekend op basis van de stemming van het publiek.

Merkwaardig
De People's Choice Awards worden vaak beschouwd als een van de belangrijkste prijzen die door het publiek worden toegekend en worden uitgezonden op televisie, maar verliezen nu toch wel wat geloofwaardigheid vanwege de volgende winnares.

Rachel Zegler werd namelijk uitgeroepen als 'Action Movie Star' van 2023 voor haar rol in The Ballad of Songbirds and Snakes. Dit zorgde bij veel filmfanaten voor de nodige gefronste wenkbrauwen, aangezien Keanu Reeves in John Wick 4 en Tom Cruise in Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One meer indrukwekkende stunts lijken te leveren.

Vergelijking
Cruise ging namelijk weer behoorlijk ver als Ethan Hunt. De 61-jarige ster doet nog al zijn stunts zelf en reed bijvoorbeeld op een motor van een berg af, voordat hij met zijn parachute hier vanaf springt. Ook 'vecht' hij echt op een razendsnelle trein.


Reeves was eveneens weer eens zeer indrukwekkend als de keiharde huurmoordenaar. Ook hij doet het grootste deel van zijn stunts zelf. Ondanks het feit dat Zeglers prestatie er zeker ook mag zijn, vinden de nodige cinefielen dat een van deze twee mannen het toch meer had verdiend.

NieuwsFilm

meest populair