Dino's als superhelden: DC studios werkt aan 'Jurassic League'-film

Dino's als superhelden: DC studios werkt aan 'Jurassic League'-film

De film zou volgens bronnen worden gebaseerd op de gelijknamige stripreeks.

Het lijkt erop dat de nieuwe Jurassic World niet de enige film met uitgestorven reptielen wordt. Volgens The InSneider komt DC Studios met een hele nieuwe Justice League-film, waarin de superhelden vervangen zijn door dinosaurussen.

Ja, dat lees je goed. De animatiefilm zou The Jurassic League gaan heten en worden gebaseerd op de gelijknamige stripreeks uit 2022, geschreven door Daniel Warren Johnson en Juan Gedeon en getekend door Gedeon.

Batman als vleeseter
De stripreeks speelt zich af op een andere Aarde waar het dominante wereldras de dinosaurus is. Superman is een Brachiosaurus, Wonder Woman een Triceratops, en Batman een Allosaurus. De helden vechten onder andere tegen de Joker, die op deze Aarde in de huid van een Dilophosaurus zit.

The Jurassic League-strip gooide uiteraard hoge ogen toen hij uitkwam vanwege zijn knotsgekke premisse. Het leek bijna een kwestie van tijd totdat DC Studios met een animatie-verfilming kwam. James Gunn zou het nu produceren.

De schrijver
Het project is echter nog niet officieel aangekondigd, dus veel details zijn er niet bekend. Volgens The InSneider werkt Brian Lynch aan het script: hij is vooral bekend van Minions en The Secret Life of Pets.NieuwsFilm

meest populair