"Millie Bobbie Bon Brown" achter de schermen bij 'Damsel'

"Millie Bobbie Bon Brown" achter de schermen bij 'Damsel'

Naast veel verschillende kapsels en historische jurken, is ook te zien hoe de kleerscheuren, vieze vlekken en SFX-wonden toenemen.

Netflix deelde vandaag een video waarin we een kijkje kunnen nemen achter de schermen van Netflix' avonturenfilm Damsel met Millie Bobby Brown.

De actrice maakte voor de opnames van Damsel een wederkeer naar de studio waar ze ook de eerste Enola Holmes-film heeft opgenomen, eveneens een historische avonturenfilm van Netflix.

Een prinses en een vechtersbaas
"Het verhaal is zo mooi, het gaat over een jonge vrouw, genaamd Elodie die een strijder wordt. Ik vind dat het personage een hele coole transformatie ondergaat," vertelt de actrice in de video.

Deze transformatie is ook goed te zien in de korte video. Naast veel verschillende kapsels en historische jurken, is ook te zien hoe de kleerscheuren, vieze vlekken en SFX-wonden toenemen.

Geen luxe leventje
Damsel gaat over een plichtsgetrouwe jonkvrouw die ermee instemt om met een knappe prins te trouwen. Maar in plaats van een luxe leventje, heeft de koninklijke familie haar nodig als offer en wordt ze gebruikt om een ??eeuwenoude schuld terug te betalen."Ze (Elodie) laat zien dat haar angst haar niet overneemt en dat zelfs het allerkleinste meisje kan vechten met een grote draak," aldus Brown.

NieuwsFilm

meest populair