Nieuwe Nederlandse komedie 'Bed & Breakfast' van makers 'Zwaar Verliefd!' krijgt trailer

Nieuwe Nederlandse komedie 'Bed & Breakfast' van makers 'Zwaar Verliefd!' krijgt trailer

In de film spelen acteurs Sanne Langelaar, Mingus Dagelet en meer.

Er komt een nieuwe film van de makers van Zwaar Verliefd!. De romkom behaalde in 2018 de Gouden Film voor 100.000 bioscoopbezoekers. De nieuwe film heet Bed & Breakfast en wordt geregisseerd door Ruud Schuurman.

Schuurman regisseerde eerder de films Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn en Kwestie van geduld. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Sanne Langelaar en Mingus Dagelet.

Synopsis
Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp?

Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiële lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde. Gedwongen te kiezen tussen de twee mannen die in ongeveer alles van elkaar verschillen, ontdekt Sarah langzaam maar zeker ook welke keuzes ze nog meer moet maken.

Release
Andere rollen in de film zijn weggelegd voor Oscar Aerts, Liz Snoijink, Margôt Ros en Jelka van Houten. Bekijk de trailer hieronder. De film staat gepland voor een bioscooprelease op 2 mei, maar zal een speciale Ladies Night-screening hebben op 1 mei.NieuwsFilm

meest populair