3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Girl on the Train (2016)
Regie: Tate Taylor | Cast: Emily Blunt, Justin Theroux, Haley Bennett, e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis
Rachel Watson, een door haar man verlaten alcoholiste, tuurt elke dag vanuit de trein naar een huis waar een jong, verliefd stelletje woont. Maar wanneer de vrouw van dat stel op een dag verdwijnt en Rachel diezelfde ochtend wakker wordt met schrammen en geheugenverlies, wordt ze al snel gezien als mogelijke dader.Barbarian (2022)
Regie: Zach Cregger | Cast: Georgina Campbell, Justin Long, Bill Skarsgård, e.a. | Te zien op: Prime Video
Wanneer Tes arriveert bij haar Airbnb in een verpauperde buitenwijk, blijkt ze deze door een dubbelboeking te moeten delen met ene Keith. Hij blijkt nogal een vreemde vogel te zijn. Al snel hebben ze door dat ze niet de enige bewoners zijn. Samen gaan ze op onderzoek uit in de ogenschijnlijk eindeloze keldergangen van het huis, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen.Black Swan (2010)
Regie: Darren Aronofsky | Cast: Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, e.a. | Te zien op: Disney+
De toegewijde balletdanseres Nina wil dolgraag de hoofdrol in het Zwanenmeer binnenslepen. Volgens haar artistiek leider heeft ze zeker talent, maar mist ze het een en ander op mentaal vlak. Haar grote rivale Lily wil de hoofdrol ook bemachtigen. Nina wordt door beiden op een breekpunt geduwd en verliest zo haar grip op de realiteit.NieuwsFilm

meest populair