Bill Murray maakt duidelijk dat de oude 'Ghostbusters' nog steeds de beste zijn

Bill Murray maakt duidelijk dat de oude 'Ghostbusters' nog steeds de beste zijn

En omdat de oude spokenjagers nog steeds het beste zijn, keren ze terug voor de nieuwste toevoeging aan de franchise, 'Ghostbusters: Frozen Empire'.

In een nieuwe video van Sony geeft de cast van Ghostbusters: Frozen Empire een voorproefje van wat we van de film mogen verwachten.

En Bill Murray, ofwel Venkman laat deze kans niet voorbijgaan om zijn grappige kijk te delen op de nieuwe generatie spokenjagers.

Aardige mensen, maar...
"Deze andere generatie zijn aardige mensen, maar ze zijn niet zo leuk als wij, dat weet je," grapt Murray.

En "wij" zijn natuurlijk de acteurs die we al kennen van Ghostbusters uit 1984, zoals Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, William Atherton en Annie Potts.

Slijmerig en nostalgisch
In Frozen Empire keren niet alleen oude bekende mensen terug, maar ook geesten. Vooral acteur Patton Oswalt lijkt hier heel tevreden mee te zijn: "Ik weet dat het nostalgisch is, maar om Slimer nog een keer te zien, betekende alles voor me," aldus de acteur.



In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begon: de iconische brandweerkazerne in New York.

Oude en nieuwe 'busters'
In deze kazerne hebben de originele spokenjagers een geheim onderzoekslab ingericht om nog beter spoken te kunnen vangen. Wanneer een oud voorwerp wordt ontdekt en een kwaadaardige kracht vrijkomt, moet het oude team samenwerken met de nieuwe 'busters' om de wereld te behoeden van een tweede ijstijd.



Ghostbusters: Frozen Empire spookt vanaf 4 april rond in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair